Tadi aku duk terjumpa gambar ni, skroll dalam handphone. Sebelum remove, meh kita mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih muda, aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin juga, kemampuan mereka membeli dan gambar dengan DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Tom dan Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang tersebut wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera dslr canon kemampuan mereka membeli dan gambar dengan kamera yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Mary john Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih muda, aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan gambar dengan kamera yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Ben john Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).